Korjausrakentaminen

Etusivu > Korjausrakentaminen > AS OY KOTKA ORAVATIE RIVI, TYÖNUMERO 4808

AS OY KOTKA ORAVATIE RIVI, TYÖNUMERO 4808

Patteristonkuja 6 48400 Kotka

As Oy Kotkan Oravantie on rivitalo-osakeyhtiö Korelan kaupunginosassa. Korjaustyön kohteena olevassa yhtiössä on neljä rivitaloa, yksi paritalo ja huoltorakennus. Talossa on yhteensä 26 asuinhuoneistoa. A-, B- ja C- taloissa asunnot ovat kahdessa tasossa ja huoltorakennuksessa on 1. kerros sekä kellarikerros. Talo D on yksikerroksinen. Talossa E on asuinkerroksen lisäksi kellarikerros. Talossa tehdään vesi- ja viemäristöputkistojen uusiminen sekä sähköjen perusparannus. Samanaikaisesti tehdään huoltorakennuksessa olevien taloyhtiön sauna- ja pesutilojen sekä laitetilojen muutos- ja kunnostustyöt. Huoltorakennuksesta vedetään vesi- ja lämpöelementit sekä sähkökaapeloinnit rivitaloihin ja paritaloon. Urakkamuotona on jaettu urakka, vesijohtojen ja viemäreiden uusiminen, kylpyhuoneiden ja sähkötöiden perusparannus.

Kerrosala 2250 m²

Tilavuus 5520 m³