Korjausrakentaminen

Etusivu > Korjausrakentaminen > AS OY KOTKAN PAPINKATU 2, TYÖNUMERO 4814

AS OY KOTKAN PAPINKATU 2, TYÖNUMERO 4814

Papinkatu 2, 48100 Kotka

LVIS perusparannus, pääurakka. Kohteena on 1963 valmistuneen asuinkerrostalon viemäreiden, vesijohtojen ja sähköjärjestelmien uusiminen ja niistä johtuvien rakennusteknisten töiden teko, asuntojen märkätilojen ja taloyhtiön saunaosaston kunnostaminen sekä osin talon yleisten tilojen pintojen uusiminen urakka-laskenta asiakirjojen mukaisesti. Rakennuksessa on kaksi porrashuonetta, kellari, jossa on väestönsuoja/ kuivaushuone, saunaosasto sekä varastotiloja. Kellarikerroksen päällä on kolme asuinkerrosta. Asuntoja on 18 kpl:ta.

Kerrosala 1200 m²

Tilavuus   5300 m³

Rakennuttaja

As Oy Kotkan Papinkatu 2


Käyttäjä

As Oy Kotkan Papinkatu 2


Vastaava mestari

Joonas Korhonen  040 628 0122


Valmistuu