Julkishallinnon rakentaminen

Etusivu > Julkishallinnon rakentaminen > HARMAAKALLION PALVELUTALO, TYÖNUMERO 4725

HARMAAKALLION PALVELUTALO, TYÖNUMERO 4725

Pankkiirintie 8 07900 Loviisa

Uudisrakennuksena rakennetaan palvelutalo, jossa 52 asuntoa sekä 56 asukaspaikkaa. Rakennuksessa on maanvarainen teräsbetonilaattalattia. Runko muodostuu betonista ja puurakenteisista kantavista seinistä, yläpohjat ovat puurakenteisia. Vesikatot puurakenteisia, pulpettikattoja, peltikate. Ulkoseinät ovat puurakenteisia, pääosin puuverhoiltuja, osalla levyverhous. Terassit puurakenteisia. Sisäänkäyntitasot on  betonilaatoitettu,  pääsisäänkäynnillä on lämmitetty betonilaatta. Asuntojen lisäksi rakennetaan ruokailu-, keittiö- ja aputiloja sekä väestönsuoja. Piha-alueella on oleskelualuetta, polkupyöräkatos sekä autopaikoitus.

Kerrosala 3079 m²

Tilavuus 12630 m³

Rakennuttaja

Loviisan Kaupunki


Käyttäjä

Loviisan Kaupunki


Vastaava mestari

Tomi Martinpuro  040 745 9623


Valmistunut

2017