Referenssit

Etusivu > Referenssit > HELEN SÄHKÖVERKKO OY, TYÖNUMERO 1703

HELEN SÄHKÖVERKKO OY, TYÖNUMERO 1703

Parrukatu 2 00540  Helsinki

Kohde käsittää sähköaseman kolme rakennusta, muuntajarakennukset yksikerroksisia ja kojeistorakennus kaksikerroksinen.

Muuntajien runko ja julkisivut korkealaatuista puhdasvalettua betonia. Kojeistorakennus, kantava runko betonia, sisäkuoret elementtejä. Ulkoseinät korkealaatuisia puhdasvalubetoniseiniä, lämpöeristettyjä. Kolmella ulkosivulla teräs- / alumiinirakenteinen aitaverhous ja kudottu, jännitetty RST-verkkoverhous ulkorakenteella kannateltuna betoniseinistä. Teräs / alumiinirakenteinen graffitimaalausalustana ulospäin toimiva aita. Muuntajarakennusten välissä teknisiä tiloja. Kojeistorakennuksessa teknisiä sähkötiloja aputiloineen.

Tilavuus  5532 rm³

Pinta-ala 1396 brm²

Rakennuttaja

Helen Sähköverkko Oy


Käyttäjä

Helen Sähköverkko Oy


Vastaava työnjohtaja

Pekka Myyryläinen  040 198 6316

Työnjohtaja

Sami Klami  0400 444 472


Valmistunut

2019