Asuntorakentaminen

Etusivu > Asuntorakentaminen > HELSINGIN OPSIKELIJA-ASUNTOSÄÄTIÖ, TYÖNUMERO 1705

HELSINGIN OPSIKELIJA-ASUNTOSÄÄTIÖ, TYÖNUMERO 1705

Talonpojantie 10, 00790 Helsinki

Uudisrakennuskohde käsittää 4. kerroksista kerrostaloa, joissa on yhteensä 60 kpl opiskelia-asuntoja. Rakennuspaikka on jyrkkä rinne joka rajoittuu Talonpojantiehen ja sen kivirakenteiseen pengerrykseen. Talot ovat betonielementtirakenteiset rapatuin julkisivuin. Ensimmäisen kerroksen yhteistilat ovat osin maan alla ja maanpäällisissä osissa on asuntoja. Rakennukset on toteutettu keskikäytäväratkaisuna, jossa porrashuone ja hissi sijaitsee rungon keskellä. Sisäänkäynnit ovat rakennusten pohjoisjulkisivulla maantasokerroksessa ja 3. kerroksessa. Kulku kolmanteen kerrokseen on Talonpojantieltä sisäänkäyntisiltaa pitkin säilytettäväksi määritellyn kivipengerryksen yli.

3010 k- m²

2067 as- m²

10400 r- m³

Rakennuttaja

HOAS


Käyttäjä


Vastaava mestari

Raimo Kehusmaa  040 668 2470


Valmistunut

2018