Julkishallinnon rakentaminen

Etusivu > Julkishallinnon rakentaminen > KULOSAAREN SÄHKÖNSYÖTTÖASEMA, TYÖNUMERO 2003

KULOSAAREN SÄHKÖNSYÖTTÖASEMA, TYÖNUMERO 2003

Kulosaaren puistotie 7 , 00570 Helsinki

Hanke käsittää Kulosaaren metroaseman läheisyydessä sijaitsevan sähkönsyöttöasemarakennuksen peruskorjauksen. Rakennuksen prosessi- ja talotekniikka uusitaan kokonaan. Rakennustekniikan korjaustöillä varmistetaan rakennuksen käyttökelpoisuus tuleviksi vuosikymmeniksi. Rakennus on paikalla rakennettu, teräsbetonirunkoinen. Vaipan lämpöeristys on rungon sisäpuolella. Rakennuksen paloluokka on EI 120. Rakennus varustetaan automaattisella paloilmoitusjärjestelmällä ja kaasusammutuslaitteistolla.

Bruttoala 350 m²

Huoneistoala 315 m²

Tilavuus 1550 m³

Rakennuttaja

HKL


Käyttäjä

HKL infra ja kalusto/projektit


Vastaava mestari


Valmistunut  2020