Julkishallinnon rakentaminen

Etusivu > Julkishallinnon rakentaminen > LANGINKOSKEN KOULU, TYÖNUMERO 4905

LANGINKOSKEN KOULU, TYÖNUMERO 4905

Allintie 20, 48220 Kotka

Kohde käsittää uuden koulun rakentamisen.

Peruskouluun sopii 540 oppilasta, johon tulevat luokat 1-9 sekä lisäksi myös esikoulu ja erikoisopetus. Uudisrakennuksen kantavat rakenteet ovat betonia ja ulkoseinät pääosin tiiliverhoiltuja. Kaikki alapohjat ovat väestönsuojia lukuun ottamatta tuulettuvia. Pohja kerrokseen on sijoitettu kolme suurta ,suoja-alaltaan 130m2 suojaa, jotka palvelevat pääosin liikuntasalin pesu- ja pukutiloina. Julkisivuja jäsentävät suuret , porrashuoneiden kohdalla sijaitsevat lasipinnat, sekä laminaattilevytetyt katokset ja rakennusosasta. IV- konehuoneen kantavat rakenteet ovat betonista, seinät osin kevytelementtejä, osin eristettyä betonia. Ullakko on jaettu pienempiin osastoihin. Vesikatto on ulkopuolisella vedenpoistolla varustettu bitumihuopakatto.

Kerrosala 6982 m²

Tilavuus 37500 m³

Rakennuttaja

Kotkan kaupunki


Käyttäjä


Vastaava mestari

Rami Päivähonka  040 757 2955


Valmistunut