Referenssit

Etusivu > Referenssit > FASTIGHETS AB SIBBO SOLBACKA / INGMAN GROUP, TYÖNUMERO 1201

FASTIGHETS AB SIBBO SOLBACKA / INGMAN GROUP, TYÖNUMERO 1201

Massbyntie 101, 01150 Söderkulla

Kohde on toiminut osana Ingman meijerikonsernin tuotantolaitoksia. Nykyisin kohteessa on muuta yritystoimintaa ja varastotiloja. Tämän muutostyön yhteydessä rakennuskokonaisuutta muutetaan ja muokataan siten, että rakennukseen tulee myös toimistotiloja. Alueella työskentelevien kuntoilua ja virkistystä varten tähän kiinteistöön rakennetaan uima-allas, kuntosalitilat ja saunat. Muutoksia joudutaan tekemään myös muualla rakennuksessa ja pihamaalla, jotta toteutus täyttää kaikki nykyisten määräysten mukaiset vaatimukset.

Laajuustiedot:

Vanha rakennus 6471 m²

Laajennus kerrosala 63 m²

Sisäinen laajennus 285 m²

Kokonaisala 6818 m²

Rakennuttaja

Fastighets Ab Sibbo Solbacka / Ingman Group


Käyttäjä

Fastighets Ab Sibbo Solbacka


Vastaava mestari

Veli-matti Latvala 040 705 4371


Valmistunut

2011