Referenssit

Etusivu > Referenssit > PORVOON ENERGIA OY, TYÖNUMERO 1206

PORVOON ENERGIA OY, TYÖNUMERO 1206

Kohde käsittää Porvoon Energia Oy:n uuden biovoimalaitoksen rakentamisen.

Voimalaitos rakennetaan Porvoon Energia Oy:n nykyisen Tolkkisten höyryvoimalaitoksen välittömään läheisyyteen. Uusi voimalaitos tuottaa kaukolämpöä Porvoon kaukolämpöverkkoon sekä sähköä valtakunnan verkkoon.

Rakennustyöt suoritetaan kahdessa eri urakassa. Ensimmäinen urakka käsittää laitoksen rungon rakentamisen ja toinen urakka täydentävien rakenteiden rakentamisen. Koko toimituksen on täytettävä kaikki suomessa voimassa olevat lait ja asetukset sekä valvontaviranomaisten määräykset.

Laitetekniset työt ovat erillisurakkana.

Kerrosala 4218 m²

Kokonaisala 4218 m²

Tilavuus 35430 m³

Rakennuttaja

Porvoon Energia Oy Borgå Energi Ab


Käyttäjä

Porvoon Energia Oy


Vastaava mestari

Risto Juntunen 040 573 1921


Valmistunut

2013