Yritysesittely

Oy Rakennuspartion vuosikymmenien kokemus näkyy työn jäljessä. Eri aikakausien rakennustieto siirtyy Oy Rakennuspartion mestareilta oppipojille myös tänään aivan kuten toiminnan alkuaikoinakin. Ajan hengen mukaisten tekniikoiden, materiaalien ja työtapojen perinpohjainen tuntemus on onnistuneen työn edellytys, kun korjataan historiallisia rakennuksia ja kunnostetaan suojeltua rakennusperintöä.

Lainaus Kaakkois-Suomen ympäristökeskuksen ympäristöpalkinnon perusteluista vuonna 2003:

”Oy Rakennuspartio on perustamisestaan lähtien suuntautunut korjausrakentamiseen, investoinut tietotaidon lisäämiseen henkilökuntaansa kouluttamalla ja parantanut pitkäjänteisesti toimintatapoja rakentamissaan kohteissa. Kaakkois-Suomen ympäristökeskus toivoo, että Oy Rakennuspartio toimii jatkossakin hyvänä esimerkkinä alan muille toimijoille.”

– Risto Suuikki, yliarkkitehti

MONIMUOTOISTA LAADUKASTA RAKENTAMISTA

Toteutamme monimuotoista asunto-, julkishallinnon-, teollisuus-, korjaus- ja saneerausrakentamista. Nykyaikainen ja tehokas oma työkalusto ja kokenut ammattitaitoinen henkilökunta. Yrityksessä panostetaankin henkilökunnan ammattitaidon jatkuvaan ylläpitoon ja kehittämiseen sekä tietotaidon siirtymistä vanhemmilta mestareilta nuoremmille työntekijöille.

MONIMUOTOISTA RAKENTAMISTA VUODESTA 1958

Oy Rakennuspartio on rakennusneuvos Veli O. Klamin vuonna 1958 perustama perheyhtiö, jota on rakennettu jo neljän sukupolven voimalla.

YKSI JOHTAVISTA RAKENNUSALAN YRITYKSISTÄ

Oy Rakennuspartio työllistää noin 100-140 alansa kokenutta ammattilaista. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Haminassa ja Helsingissä. Vuonna 2003 tehdyn tutkimuksen mukaan Oy Rakennuspartio oli suomen 59. suurin rakennusliike ja 9. suurin korjausrakentaja.

VAKAA TALOUDELLINEN TILANNE

Yrityksen vakaavaraisuus on vahva (AA-luokitus, Suomen Vahvimmat 2018)

YHTEISKUNNALLISTA TUNNUSTUSTA

Oy Rakennuspartio on saavuttanut lukuisia yhteiskunnallisia tunnustuksia, muun muassa toisen sijan työturvallisuuskilpailussa 2009 sekä maakunnallisen yrittäjäpalkinto 2009 ja voitto vuoden 2010 Betonirakennekilpailussa.